Klavierplezier

Meer plezier aan het klavier

Games

We zijn terug met een artikel, dit maal over games! Meer bepaald over online strategy games of kortweg OSG. Deze afkorting staat eigenlijk voor een langere benaming, namelijk: PERSISTENT BROWSER BASED MASSIVELY MULTIPLAYER ONLINE REAL TIME STRATEGY GAMES. Maar dit is nogal onhandig 😉 Het komt eigenlijk neer op online spelletjes die meestal gratis speelbaar zijn en heel plezant zijn.

De meest populaire en leukste games in hun genre zullen hier kort besproken worden. Toch nog even een kleine waarschuwing: deze games zijn zeer verslavend! Zorg er dus voor dat ze geen voorrang krijgen op je school/werk. Een heel interessante tip hierbij is om een account te delen met een vriend(in). Zo kunnen jullie de tijd en eventuele kosten delen en het is bovendien nog leuker om op die manier te spelen. Dit moet natuurlijk niet, maar het is een aanrader indien mogelijk.

Premium Accounts of PA bieden de speler extra functies en meer spelplezier. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dit maakt het spelen vooral aangenamer en makkelijker en zo verdienen de makers er natuurlijk ook nog wat aan. Toch blijven al deze spellen gelukkig perfect speelbaar zonder PA wat natuurlijk mooi meegenomen is. Hoeveel je eraan wil uitgeven heb je dus volledig zelf in de hand.

Hier volgt een lijstje met een compleet overzicht. Op zoek naar een leuke game? Zoek niet verder.

Travian

Travian

Games site: Travian.nl

Korte beschrijving: Travian is een browser based MMOG waar je kan strijden met duizenden  andere spelers door de leiding over een klein dorp

Prijs: Gratis voor iedereen, betalend voor PA

Wordt vervolgd…

Advertenties

september 12, 2010 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: